Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: منطقه درختی و سرسبز «گلدشت» بروجرد از جمله مناطق گردشگری این شهرستان است که اغلب مسافران و گردشگران با نام و ویژگی‌های طبیعی این مکان به خوبی آشنایی دارند.

«گلدشت» در تصرف سودجویان

«گلدشت» یک دره و جلگه وسیع در دامنه کوه‌های سر به فلک کشیده زاگرس است که محدوده این منطقه از غرب تپه «چغای» بروجرد آغاز و تا «کپرگه» ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«گلدشت» مشتمل بر چندین روستا است که روستاهای «فیال»، «شیخ میری»، «قلعه» و «کپرگه» از جمله روستاهای مهم این منطقه گردشگری هستند، دسترسی به «گلدشت» از طریق جاده آسفالته به طول ۱۲ کیلومتر از غرب شهر بروجرد امکانپذیر است.

اما متأسفانه این روزها این منطقه سرسبز به محل جولان افراد سودجو تبدیل شده به طوری که در آن ساخت و سازهای بی رویه انجام می‌شود، این ساخت و سازها تا به آنجا رسیده که دیگر از این منطقه بکر و دیدنی چیزی نمانده که بتوان از آن به عنوان منطقه گردشگری یاد کنیم.

شناسایی ۹۳ مورد ساخت و ساز غیر مجاز

جواد گودرزی مدیر جهاد کشاورزی بروجرد در این رابطه اظهار داشت: در این منطقه ۹۳ مورد ساخت و ساز غیر مجاز از سوی این نهاد شناسایی شده است.

وی عنوان کرد: از این تعداد، ۶۰ مورد آرای قطعیت یافته دارند.

مدیر جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: ۳۳ مورد نیز تبصره دو، ماده ۱۰ هستند که به زودی قلع و قمع خواهند شد.

در تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز گزینشی عمل نشود

حجت الاسلام علی حسینی امام جمعه بروجرد نیز با انتقاد از ساخت و سازهای غیر مجاز در مناطق گردشگری این شهرستان اظهار داشت: متولیان نباید اجازه این ساخت و سازها را بدهند چرا که ساختمان یک شبه ساخته نمی‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت برخورد با این ساخت و سازهای غیر مجاز بیان داشت: در تخریب این ساخت و سازهای غیر مجاز نیز گزینشی عمل نشود.

امام جمعه بروجرد با اشاره به تشکیل یک قرارگاه در راستای نظارت بر ساخت و سازها در این شهرستان گفت: این قرارگاه نظارت تام خواهد داشت و هر جایی قرار بر ساخت و ساز غیر مجاز شد، این قرارگاه جلوی آن را می‌گیرد.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: اگر جایی هم ساخت و ساز غیر مجاز صورت گرفت، بدون ملاحظه تخریب خواهند شد.

ضعف برخی نهادها در برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز

مهدی محمدی دادستان عمومی و انقلاب بروجرد نیز در این رابطه تاکید کرد: مطلقاً ما اجازه نخواهیم داد که کسی با سو استفاده از موقعیت خود اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز کند.

وی بیان داشت: تأکیدات جدی به ارگان متولی این امر داده شده، اما بعضی مواقع شاهد ضعف این ادارات و ارگان‌ها هستیم.

دادستان عمومی و انقلاب بروجرد افزود: در این راستا طبق دستور العمل قوه قضائیه برخورد قانونی لازم انجام شده است.

محمدی گفت: به افرادی که قصد تخلف در این حوزه را دارند هشدار می‌دهم و به قید فوریت دستور تخریب تک تک این ساخت و سازهای غیر مجاز صادر و اجرا خواهد شد.

بنا بر این گزارش، همه زیبایی‌های «گلدشت» طی سال‌های اخیر با طمع سودجویان در منطقه و استمرار ساخت و سازهای غیرمجاز تحت الشعاع قرار گرفته تا نگرانی‌هایی در زمینه ساماندهی این منطقه گردشگری وجود داشته باشد و امید می‌رود دستگاه‌های مرتبط با یک همکاری بین بخشی گامی مؤثر در این زمینه بردارند.

کد خبر 5316209

منبع: مهر

کلیدواژه: بروجرد ساخت و سازهای غیرمجاز گردشگری امام جمعه بروجرد جهاد کشاورزی لرستان دادگستری لرستان اربعین 1400 اربعین حسینی ویروس کرونا مرز مهران بوشهر هفته دفاع مقدس علامه حسن زاده آملی عکس استانها آمار کرونا واکسن کرونا گرگان دفاع مقدس جنگ تحمیلی ایلام بازگشایی مدارس ساخت و سازهای غیر مجاز ساخت و ساز غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!

جلال ذکایی مدیر برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن ارایه توضیحاتی درباره روند فعلی واردات ساز به کشورمان بیان کرد: بعد از برگزاری اولین نمایشگاه صنعت موسیقی در سال گذشته با موضوع بسیار مهمی مواجه شدیم که طی سال های اخیر در برگیرنده مشکلاتی شده و فعالان این عرصه را با ملاحظاتی روبه‌رو کرده است. در این چارچوب از سال ۱۳۹۷ سازهای موسیقی بر اساس تقسیم بندی چهارگانه کالاهای وارداتی در قانون مقررات صادرات و واردات کالاها، در دسته کالاهای لوکس قرار گرفتند که همین موضوع دل نگرانی هایی را به وجود آورد. این در حالی است که از سال ۱۴۰۰ هم ماجرای واردات سازهای خارجی به دلیل قرار گرفتن در فهرست کالاهای قاچاق که هزینه های ارزی هم دارد، ممنوع اعلام شد. شرایطی که در همان دوران نیز با مشکلاتی روبه‌رو شد و اگر بخواهم مصداقی اشاره ای داشته باشم، موجب توقیف حجم زیادی از ساز در گمرک شد که متاسفانه به نتیجه هم نرسید. شاید در برخی موارد چنین استنباط شود که موضوع واردات ساز ایراد و اشکال شرعی دارد اما تا آنجا که بنده اطلاع دارم، ابزار و ادوات موسیقایی مشکل شرعی ندارند که براساس این تعریف بخواهیم مانع ورود کالا به کشور شویم.

وی تصریح کرد: به اعتقاد بنده در این سال ها در حوزه واردات ساز به کشور «خلط مبحث» اتفاق افتاده و به دلیل همین فرآیند، موضوع واردات ساز با چالش بسیار سختی مواجه شده که طبیعتا برافزایش قیمت سازهای خارجی نیز تاثیرهای چشمگیری باقی می گذارد. ضمن اینکه باید به نکته مهمی هم توجه کنیم که بسیاری از ارکسترها و مجموعه های دولتی و غیردولتی با همین ابزار و ادوات کار می کنند که اگر ماجرا به همین ترتیب هدایت شود بی تردید به سمت مستهلک شدن سازها و گران تر شدن آنها می رویم که طبیعتا در آینده ای نزدیک لطمات زیادی را به فرآیند فروش و نظام اقتصادی موسیقی ایران خواهد زد.

مدیر برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در ادامه صحبت های خود از آغاز رایزنی های خود با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه خبر داد و گفت: چندی پیش با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جلسه ای داشتم و در همان جلسه موضوع بازنگری در روند واردات ساز را مطرح کردم که این ماجرای ممنوعیت ساز حداقل مورد بررسی و بازنگری دوباره قرار گیرد. حتی در این زمینه نامه نگاری هایی هم در قالب گزارش های تخصصی به واسطه تلاش معاونت امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با معاونت توسعه تجارت خارجی وزارت صمت انجام گرفت تا این موضوع ضمن بررسی‌های تخصصی در حوزه سازمان توسعه تجارت ایران مورد بازنگری قرار گیرد.

ذکایی در بخش دیگری از صحبت های خود تاکید کرد: امروز فرآیند فروش ساز، فرآیند مرسومی است که در حال انجام است اما موضوع واردات غیرقانونی و موضوعاتی که در این گفت‌وگو به آن اشاره داشتم آسیب بسیار فراوانی به نظام اقتصادی موسیقی ایران به ویژه حوزه فروش سازهای غیرایرانی وارد کرده است. شرایطی که هم در حوزه های مالیاتی هم در حوزه گران شدن بی رویه سازها و موارد مشابه، فرآیند فروش ساز در ایران را وارد بحران جدی کرده است. طبیعتا در همین شرایط آن دسته از هنرجویان علاقه‌مند موسیقی که به لحاظ مالی هم آنچنان سرمایه ای ندارند، نمی توانند با قیمت مناسب ساز مناسب خریداری کنند.

وی در پایان گفت: قطعا در حال حاضر مهم‌ترین مرجعی که می تواند نسبت به حل مشکلات موجود مساعدت‌های لازم را به عمل آورد، وزارت صمت است چرا که در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نامه نگاری‌ها و پیگیری‌ها انجام گرفته و حتی من در جریان هستم که این نامه نگاری در چندین نوبت به وزارت صمت ارایه شده است. به همین منظور از دست اندرکارانی که به نوعی در تسهیل موانع این حوزه نقش موثری دارند، تقاضا می‌کنم تصمیمات جدیدتری را برای بهبود شرایط اتخاذ کنند تا تمامی دست اندرکاران صنعت موسیقی با روال منطقی و معقول به واردات ادوات موسیقی دسترسی داشته باشند.

کد خبر 6097870 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • ۲ منطقه در خارکیف و دونتسک به تصرف روسیه درآمد
  • تنش شدید میان روسیه و غرب درباره اعزام نیرو به اوکراین/ تصرف دو منطقه دیگر اوکراین توسط ارتش روسیه
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • یک حلقه چاه آب غیر مجاز در تنگستان پلمب شد
  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • دستگیری قاچاقچی عمده قرص‌های غیر مجاز منطقه تهرانپارس تهران
  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • استقرار اولین گروه از نیرو‌های رزمی فرانسه در اوکراین
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد